Ryhmät

Pompun toiminta keskeytynyt!

Tiedote 2.5.2020

Hallituksen ohjeiden mukaisesti Pomppu on ollut suljettuna 15.3.2020 alkaen. Koronan jatkumisesta on hyvin erilaisia ennusteita. Pompun toiminta perustuu toimitiloissa tapahtuvaan ryhmäliikuntaan. 

Koronan tautihuippu Oulun alueelle on ilmeisesti vasta tulossa ja vaikka ryhmätoimintoja pystyttäisiin jatkamaan jossain vaiheessa niin yksikin tapaus aiheuttaa tilojemme karanteenin. Tästä syystä olemme päätyneet luopumaan vuokratilastamme . Pienen yrityksen ei ole mahdollista maksaa vuokraa tyhjillään olevista tiloista. 

Pyrimme jatkamaan Pompun toimintaa ja etsimme uusia mahdollisuuksia tuottaa liikunnan iloa lapsille ja perheille. 

Kiitämme kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme ja toivomme että tapaamme pian uudelleen liikunnan ja leikin merkeissä.   

 Ystävällisin terveisin Juha Laukka, Yrittäjä LiikuntaPomppu 

 

 

Tiedote 17.3.2020

Hallituksen suosituksen mukaisesti Pomppu on suljettu 13.4.2020 saakka.

Tilanne on ikävä sekä asiakkaiden että pienyrittäjän kannalta. Toivomme asiakkailtamme ymmärrystä tässä tilanteessa.

Yrittäjänä pyrin siihen, että toiminta voi jatkua tämän poikkeustilanteen jälkeen. Lasten liikunnan ilo on sydämenasiamme ❤️

Pompussa työskentelee 12 loistavaa tuntityöntekijää, jotka mahdollistavat iloiset liikuntahetket jumpissa, kerhoissa, leireillä ja synttäreillä. Kesäisin työllistämme myös noin kymmenen setelinuorta, jotka saavat tärkeää työkokemusta lasten leiriohjaajina. Haluamme jatkossakin tarjota töitä kaikille näille ihmisille. Pienelle yritykselle ja yksinyrittäjälle toiminnan jatkon varmistaminen on iso taloudellinen ponnistus.

Lähes kaikkien synttäriasiakkaiden kanssa on jo sovittu synttäreiden siirtämisestä myöhempään ajankohtaan. Kiitämme lämpimästi. Jumppien osalta suunnittelemme toimenpiteet kun näemme kuinka kauan poikkeustilanne jatkuu.

Olemme tässä tilanteessa erityisen kiitollisia uusista synttärivarauksista ja kesäleirivarauksista. Linkki varaussivuille kommenteissa.

Huolehditaan toisistamme ja pidetään ilo läsnä lasten arjessa myös tulevina viikkoina ❤️

Pompputerveisin Juha Laukka
Toimitusjohtaja

 

 

Päivitetty tiedote 15.3.2020

Hallituksen suositusten mukaisesti harrastustoimintaa tulee rajoittaa. Pompun temppujumpat ovat tauolla kaksi viikkoa 16.3.-29.3.2020.

Pompun avoimen varhaiskasvatuksen kerho on osa kaupungin tarjoamia palveluita. Kerhon osalta toimimme kaupungin antamien ohjeiden mukaisesti ja tällä hetkellä kerhotoiminta jatkuu normaalisti.

Varattujen syntymäpäivien osalta tarjoamme mahdollisuuden siirtää syntymäpäivät myöhempään ajankohtaan maksutta. Useat asiakkaamme ovat kuitenkin päättäneet viettää syntymäpäivät Pompussa, sillä vieraat ovat samoja lapsia, joiden kanssa vietetään aikaa päiväkodeissa ja kouluissa. Pompun syntymäpäivät ovat yksityistilaisuuksia, joten tiloissa ei ole samaan aikaan muita.  

Liikkumista ei kannata lopettaa ja nyt onkin hyvä aika viettää aikaa ulkoleikkien parissa ☀️

Toivomme, että pääsemme pian jälleen pomppuilemaan!

Pompputerveisin Juha Laukka, Toimitusjohtaja

 

 

Hei!

Toiminta Pompussa jatkuu toistaiseksi normaalisti.

Seuraamme viranomaisten ohjeistusta koronaviruksen suhteen ja tiedotamme asiakkaitamme mikäli ohjeistus vaikuttaa Pompun toimintaan.

🙂 Muistathan pestä kätesi saippualla sekä Pomppuun tullessasi että lähtiessäsi

🙂 Tiedäthän, että käsien pesu saippualla on tehokkaampaa kuin käsidesin käyttö

🙂 Ethän tule Pomppuun jos sinulla on flunssan oireita.

****************************************************************

Tilanne koronaviruksen osalta Suomen eri osissa on erilainen. Eiliseen saakka Pohjois-Pohjanmaalla oli todettu vain yksi tapaus. Tänään uutisoitiin Pohjois-Pohjanmaalla uusista tapauksista, joiden on tiedotettu olevan samasta matkustaneesta seurueesta.

Olemme seuranneet Pompussa tarkasti mm. Oulun kaupungin sivuilla annettua ohjeistusta. https://www.ouka.fi/…/ajank…/tietoa-koronaviruksesta-oulussa

Seuraamme edelleen tarkasti ohjeita, joihin saattaa tulla päivityksiä tämän päivän hallituksen pitämän tiedotustilaisuuden jälkeen. Toiminta Pompussa jatkuu toistaiseksi normaalisti. Tiedotamme mahdollisista muutoksista viipymättä.

 

Ystävällisin terveisin Juha

 

*******************************

Juha Laukka

Liikuttava Toimitusjohtaja

LiikuntaPomppu Oy

Hintantie 95, 90560 Oulu

juha.laukka@liikuntapomppu.fi

Pomppu facebookissa
Poimintoja blogista