Miten ilmoitan lapseni jumppaan?

Lapsesi ilmoitetaan temppujumppaan pääasiassa sivuston kautta. Valitse kalenterista sopiva jumpparyhmä ja klikkaa sitä. Näin etenette verkkokaupan maksuosioon, johon täytetään yhteystiedot. Ryhmäpaikka maksetaan samalla kertaa. Mikäli haluat ilmoittaa lapsesi kesken kauden, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla info@liikuntapomppu.fi tai puhelimitse 040 1581581.

 

Mitä jos lapseni ei viihdykään jumpassa ja olemme maksaneet koko kaudesta?

Uskomme lapsesi viihtyvän, mutta jos näin pääsisi käymään, niin voitte kahden käyntikerran jälkeen perua paikkanne ilmoittamalla siitä meille sähköpostilla. Palautamme kausimaksun vähennettynä 30€. Myöhemmin tapahtuvat keskeytykset käsitellään aina tapauskohtaisesti.

 

Lapseni sairastuu kuukaudeksi, mitä tehdään?

Ilmoittakaa asiasta meille sähköpostilla ja toimittakaa lääkärintodistus. Katsotaan kausimaksuasiaa tai sovitaan korvaavaa toimintaa myöhemmin.

 

Voivatko vanhemmat osallistua jumppatunnille?

2-3 vuotiaiden temppujumpparyhmissä liikkuminen tapahtuu yhdessä vanhemman/vanhempien kanssa. Aulatiloissa on isot ikkunat saliin, joten voitte seurata isompien lasten jumppaa aulassa. 

 

Montako lasta pitää ryhmässä olla jotta jumpparyhmä aloittaa?

Ryhmässä tulee olla 7 lasta, jotta sen toiminta alkaa. Ilmoittelemme ja pidämme mukaan ilmoittautuneita vanhempia ajantasalla asian suhteen. Mikäli ryhmä peruuntuu, niin palautamme luonnollisesti maksetun kausimaksun.

 

Voinko tuoda lapseni mukaan jumppaan kesken kauden?

Kesken kauden voi tulla mukaan mikäli ryhmissä on tilaa. Tiedustelkaa paikkaa joko sähköpostilla info@liikuntapomppu.fi tai puhelimitse 040 1581581. Hinta määräytyy jäljellä olevan kauden pituuden mukaan. 

 

En löytänyt lapselleni sopivaa jumpparyhmää

Laittakaa meille sähköpostia info@liikuntapomppu.fi ja kertokaa millaista ryhmää olisitte toivoneet, niin tutkimme mahdollisuuksia. Ryhmä perustetaan mikäli on tarpeeksi ilmoittautuneita, joten sinun tiedustelusi ja ilmoittautumisesi voi johtaa uuden ryhmän perustamiseen hyvinkin pian. Kysy siis rohkeasti!

 

Onko lapseni tarpeeksi taitava jumppaan?

Toimintaperiaatteemme mahdollistaa lapsen oman kehityskaaren mukaisen toiminnan. Lapsi voi liikkua oman taitotasonsa mukaisesti. Esimerkiksi temppuradalla on eri vaikeusasteella olevia tehtäviä ja näin onnistumisen elämyksiä on helppo saavuttaa joka kerta.

 

Perheessämme on erityislapsi, voiko hän osallistua jumppaan?

Olkaa etukäteen yhteydessä asian tiimoilta. Ohjaajan on tärkeää tietää asiasta etukäteen, jotta hän voi ottaa erityistarpeet huomioon. Tarvittaessa lapsella voi olla oma avustaja mukana jumpassa. 

 

Onko lapseni vakuutettu?

LiikuntaPomppu on vakuuttanut kaikki toiminnan piirissä olevat lapset perusvakuutuksilla. Korvaussummat ovat perustasoa. Voitte halutessanne vakuuttaa lapsenne omalla lapsivakuutuksella mikäli haluatte lisäturvaa.

 

Voinko tuoda lapseni Pomppuun milloin vain?

Pompun toiminta perustuu ohjattuun ryhmäliikuntaan, joten valitettavasti ette voi tulla esim. kertamaksulla käymään. Pidämme silloin tällöin avoimia tutustumisryhmiä. Seuratkaa ilmoitteluamme facebookissa, instagramissa, nettisivuillamme ja uutiskirjeissä. Voitte myös varata yksityiskäynnin omalle perheelle tai kimpassa tuttavien tai vaikka urheilujoukkueen kanssa.

 

Montako lasta voi tulla syntymäpäiville kerralla?

Meidän syntymäpäiville mahtuu maksimissaan 16 lasta. 

 

Kuuluuko syntymäpäiville ohjaus?

Kaikki synttärimme sisältävät ohjauksen, joka koostuu teeman mukaisesta toiminnasta, valvonnasta sekä liikuntaleikeistä.  

 

Milloin voimme tulla laittamaan tarjoilut syntymäpäiville?

Voitte saapua paikalle 15min ennen varauksen alkua. Yleensä otamme lapset heti saliin touhuamaan ja noin 30min päästä voi olla tarjoilut. Näin teillä on 45min aikaa laitella kaikki valmiiksi. 

 

Milloin syntymäpäiviltä pitää poistua?

Tilan tulisi olla tyhjä kun varauksenne loppuu. Eli huomioikaa tämä tarjoilussanne. Teemme välisiivouksen heti juhlien jälkeen ja seuraavat juhlijat voivat saapua 15min varauksenne loppumisen jälkeen.

 

Lapseni sairastuu juuri ennen maksettuja syntymäpäiviä?

Katsotaan syntymäpäiville toinen ajankohta. Mikäli haluatte perua synttärit, palautamme synttärimaksun lääkärintodistusta vastaan.

 

Pitääkö syntymäpäivillä olla oma aikuisvalvoja paikalla?

Syntymäpäivillä tulee olla mukana varauksen tehneen aikuinen edustaja. Suosittelemme alle 5v lapsiryhmälle yhtä valvojaa aina 5 lasta kohden (yksi tulee meidän puolesta).

 

Voinko lämmittää pullat keittiön uunissa synttärivieraille ja keittää vanhemmille kahvit?

Kyllä voitte. Keittiö on teidän käytössänne varauksen ajan. Tarjoilut teidän tarvitsee tuoda itse 🙂

 

Voinko maksaa jumpan tai synttärit osamaksulla tai laskulla?

Pyrimme ohjaamaan maksuliikenteen verkkokaupan kautta. Mutta mikäli olet meihin sähköpostilla yhteydessä, niin voimme toimittaa laskun kahdessa erässä. 

 

Miten haen varhaiskasvatuksen kerhopaikkaa?

Kerhoissa on jatkuva haku ja olemme osa Oulun palvelutarjontaa eli voitte ilmoittaa 3-5v lapsenne mukaan toimintaan kaupungin järjestelmän kautta:  Tässä linkki

 

Lapsellani on jo varhaiskasvatuksen kerhopaikka muualla, voimmeko vaihtaa teille?

Kerhopaikkaa voi vaihtaa. Vaihto tapahtuu samassa paikassa kaupungin sivustolla missä ilmoititte lapsenne kerhoon. 

 

Kauanko varhaiskasvatuksen kerhopaikka on voimassa?

Kerhopaikka on voimassa aina yhden kauden kerrallaan ja kesällä kerhopaikka haetaan uudestaan.