Liikuntaonleikki_suora

Pomppu on Pohjois-Suomen ensimmäinen lasten liikuntaan erikoistunut yritys. Perustajana on 24v liikunta-alalla työskennellyt Juha Laukka.

Perheeseemme syntyi kaksoset vuonna 2001 ja siitä alkoi mielenkiintoinen ja vaiherikas aika vanhemman roolissa. Oli muskaria, lapsi-vanhempi jumppaa, taitoluistelua, jalkapalloa, sählyä, ratsastusta, voimistelua, jääkiekkoa, tramppajumppaa, tennistä jne. Tällä hetkellä lapsemme harrastavat mm. salibandya, frisbeegolfia, sulkapalloa, ryhmäliikuntaa ja freestyle -laskettelua.

Yhteistä tälle kaikelle on ollut, että harrastaminen tapahtuu yleensä vahvasti lajipää edellä. On usean seuran seuramaksut ja päällekkäiset lisenssit. Lapsemme ovat saaneet toki monen lajin harrastamisesta hyvää yleistaitavuuden pohjaa myöhempiä lajivalintoja varten mutta mielessä muhi, että olisipa paikka missä lapsuudessa voisi kokeilla ja harrastaa monipuolisesti yleistaitavuutta kehittävää liikuntaa. Talkoiden tekeminenkään ei aina innostanut kahta työssäkäyvää vanhempaa. Syntyi ajatus Pompusta.

Pompussa lapsesi liikkuu mukavassa ja iloisessa ilmapiirissä. Toiminta antaa valmiuksia monipuoliseen liikuntaan lapsen omaa kehityskaarta noudattaen. Pompussa ryhmiä vetävät koulutetut liikunnan tai kasvatusalan ammattilaiset. Toiminta on tavoitteellista, mutta motto ”Liikunta on leikki” on vahvasti mukana. Toimintamalli antaa hyvät pohjat kaikenlaiseen liikkumiseen ja on hyvä lisä myös aikaisen lajivalinnan tehneille lapsille.

Lämpimästi tervetuloa!

Juha Laukka, liikuttava toimitusjohtaja

Ohjaajat

Juha Laukka

juhaverkonläpi

Olen Juha Laukka Pompun perustaja. Koulutukseltani olen liikunnanohjaaja ja lisäopintojen kautta erikoistunut myös lasten liikuntaan. Lisäksi toimin kouluttajana ja yhdistyskehittäjänä. Olen valmentanut salibandyssä yli 14 vuotta eri-ikäisiä ja tasoisia joukkueita lapsista aikuisiin. Olen myös yksi Pohjois-Pohjanmaan liikunta ry:n lasten liikunnan kouluttajista.

Pikkupoikana harrastin monipuolisesti liikuntaa: Pesäpalloa (Oulun Lippo), jalkapalloa (Kuivasjärven Aura), telinevoimistelua (Oulun Pyrintö), jääkiekkoa (Kärpät), mutta päälajiksi muodostui yllättäen tanssiurheilu (Oulun Telemark) missä etenimme parini kanssa aina nuoriso EM-kisoihin asti.

Perheeseen kuuluvat lukioikäiset kaksoset ja vaimo. Lasten liikunta on aina ollut lähellä sydäntäni. 25 vuotta liikunta-alalla eri tehtävissä antaa hyvän näkökulman lasten liikuntaan. Kaikki työtehtäväni ovat liittyneet myös lasten liikuntaan, joko ohjaajan tai organisoijan roolissa, ja jostain kumman syystä lapset ovat aina viihtyneet seurassani. Johtuneeko siitä, että sisälläni asuu ikuinen pikkupoika.

Ohjaan Pompussa kaikkea mahdollista 🙂

Tarja Kallinen

Olen Lastentarhanopettaja sekä kahden teini-ikäisen äiti. Poika 17 v.ja tytär 14 tarja1v. Työkokemusta minulla on kertynyt tavallisissa päiväkotiryhmissä sekä leikkitoiminnasta sairaalassa ja erityislasten parissa päiväkodissa ( mm.dysfasia/asperger/ADHD/autismi)

Harrastan itse mm. joogaa, lenkkeilyä, pyöräilyä sekä kuntosalia. Perheessämme on myös koira joka pitää vireänä.

Tarja toimii vastuullisena ohjaajana meidän varhaiskasvatuksen kerhoissa

Maiju Isosaarimaiju

Olen 23-v pirteä ja innokas lasten ohjaaja . Olen valmistunut Kuortaneen Urheiluopistolta liikuntaneuvojaksi ja opiskelen tällä hetkellä Oulun yliopistolla luokanopettajaksi. Aikaisemmin olen pitänyt lasten jumppia mm. Seinäjoen kansalaisopistolla ja olen ollut töissä myös Seinäjoen Duudsonit Parkissa 🙂

Maiju ohjaa torstain iltaryhmiä sekä liikuntasynttäreitä säännöllisen välein.

Emmi Jukuri

olen 23-vuotias energinen lasten ohjaaja. Opiskelen luokanopettajaksi Oulun yliopistossa ja vapaa-ajalla harrastan joukkuevoimistelua sekä käyn kuntosalilla. Olen myös toiminut lähes 6 vuotta voimisteluvalmentajana ja käynnyt siihen liittyviä kursseja. Kuten jo  alanvalinnastani näkyy, tykkään työskennellä lasten kanssa ja liikunta on myös lähellä sydäntäni.

Emmi ohjaa synttäreitä säännöllisesti

Ville-Veikko Rajamäki

Olen Ville-Veikko. 25-vuotias tuleva luokanopettaja. Minulta luonnistuu laji kuin laji ja mun tunneilta ei nauramatta selviä. Olen pelannut korista päälle 10 vuotta ja muitakin lajeja on tullut harrastettua. Valmentaminen junnukoripallossa on antanut mulle paljon kokemusta nuorten kanssa liikkumiseen. Mitä omituisempi laji, sen hauskemmaksi se monesti osoittautuu. Tärkeintä on heittäytyminen ja hauskanpitäminen! Toivottavasti tavataan pian! 🙂

Ville-Veikko ohjaa meillä synttäreitä

Heidi Kokko 

Olen 20-vuotias Lapin Urheiluopistosta valmistunut liikuntaneuvoja. Omiin harrastuksiini kuuluu maastohiihto sekä juoksu ja vapaa-aikani meneekin monesti treenatessa ja kisoja kiertäessä. Minulla on monen vuoden kokemus lasten kanssa työskentelystä mm. Rovaniemen Santasportin liikuntakerhoista, yleisurheilukerhoista sekä päiväkodista. Luonteeltani olen mm. energinen, iloinen sekä ystävällinen. Olen kiitollinen että saan tehdä tällä hetkellä työtä mitä rakastan Liikuntakeskus Pompussa sekä kuntosalilla ryhmäliikunnan ohjaajana.

Heidi ohjaa meillä synttäreitä 

Elina Ikola 

Olen Elina Ikola ja ohjaan Pompussa viikonloppuisin synttäreitä. Lisäksi toimin valmentajana yleisurheilussa. 

Liikunta on ollut tärkeä osa elämääni jo pienestä pitäen ja tällä hetkellä vapaa-aikani kuluu  liikunnallisten harrastusten ja ohjausten merkeissä. Olen innostunut erityisesti kestävyysliikunnasta, mutta tykkään myös osallistua erilaiseen ryhmäliikuntaan.

Olen käynyt Virpiniemessä liikunnan ammattitutkinnon valmistavan koulutuksen ja lisäksi useita koulutuksia yleisurheilun parissa.

 Elina ohjaa meillä säännöllisesti liikuntasynttäreitä 🙂

Lotta Karjalainen

Olen 23-vuotias luokanopettajaopiskelija Oulusta. Ohjaan pompussa viikonloppuisin synttäreitä. Synttäriohjausten lisäksi toimin lasten uinninohjaana. Aiempaa ohjauskokemus ta minulla on muun muassa lasten luistelukoulujen ja jumppien ohjaamisesta. Liikunnalla on aina ollut iso merkitys elämässäni ja erilaiset liikunnanohjaustyöt tukevat myös tulevaa opettajan uraani.

Lotta ohjaa meillä säännöllisesti liikuntasynttäreitä 🙂