Liikuntaonleikki_suora

Pomppu on Pohjois-Suomen ensimmäinen lasten liikuntaan erikoistunut yritys. Perustajana on 24v liikunta-alalla työskennellyt Juha Laukka.

Perheeseemme syntyi kaksoset vuonna 2001 ja siitä alkoi mielenkiintoinen ja vaiherikas aika vanhemman roolissa. Oli muskaria, lapsi-vanhempi jumppaa, taitoluistelua, jalkapalloa, sählyä, ratsastusta, voimistelua, jääkiekkoa, tramppajumppaa, tennistä jne. Tällä hetkellä lapsemme harrastavat mm. salibandya, frisbeegolfia, sulkapalloa, ryhmäliikuntaa ja freestyle -laskettelua.

Yhteistä tälle kaikelle on ollut, että harrastaminen tapahtuu yleensä vahvasti lajipää edellä. On usean seuran seuramaksut ja päällekkäiset lisenssit. Lapsemme ovat saaneet toki monen lajin harrastamisesta hyvää yleistaitavuuden pohjaa myöhempiä lajivalintoja varten mutta mielessä muhi, että olisipa paikka missä lapsuudessa voisi kokeilla ja harrastaa monipuolisesti yleistaitavuutta kehittävää liikuntaa. Talkoiden tekeminenkään ei aina innostanut kahta työssäkäyvää vanhempaa. Syntyi ajatus Pompusta.

Pompussa lapsesi liikkuu mukavassa ja iloisessa ilmapiirissä. Toiminta antaa valmiuksia monipuoliseen liikuntaan lapsen omaa kehityskaarta noudattaen. Pompussa ryhmiä vetävät koulutetut liikunnan tai kasvatusalan ammattilaiset. Toiminta on tavoitteellista, mutta motto ”Liikunta on leikki” on vahvasti mukana. Toimintamalli antaa hyvät pohjat kaikenlaiseen liikkumiseen ja on hyvä lisä myös aikaisen lajivalinnan tehneille lapsille.

Lämpimästi tervetuloa!

Juha Laukka, liikuttava toimitusjohtaja

Ohjaajat