Olemme valitettavasti joutuneet ajamaan toiminnan alas koronan vuoksi. Mietimme mahdollista jatkamista. Kiitoksia kaikille mahtaville asiakkaille.

Kevätkauden 2020 ryhmät. Kevätkauden kokonaishinta on 158€ ja perheryhmä 138€. Koulujen lomaikoina sekä arkipyhinä ei pidetä jumppia. Kevätkausi alkaa 13.1.2020 ja päättyy 8.5.2020.

Maanantai

Pomppu 5-6v klo 16.45-17.35 TÄYNNÄ

Pomppu 4-5v klo 17.45-18.35 TÄYNNÄ

Temppu 7-10v tytöt klo 18.40-19.30

Tiistai

PerhePomppu 2-3v klo 16.45-17.30  TÄYNNÄ

Pomppu 5-6v klo 17.40-18.30  

Temppu 7-8v klo 18.40-19.30 

Keskiviikko

Leikki 3-4v klo 16.45-17.30

Torstai

PerhePomppu 2-3v klo 16.45-17.30

Leikki 3-4v klo 17.40-18.25

Pomppu 5-6v klo 18.35-19.25

Mikäli haluamasi ryhmä on täynnä voit ilmoittautua jonoon info@liikuntapomppu.fi 

Perustamme mahdollisesti kysynnän mukaan vielä ryhmiä

Katso tästä yleinen mallituntipohja

Linkkien takaa hieman lisäinfoa ryhmistä 🙂

Vanhempi - Lapsi -jumpat (2-3 vuotiaat)

Tällä temppujumppatunnilla vanhempi ja lapsi pääsevät liikkumaan yhdessä hauskoissa merkeissä. Tunti kehittää molempia. Opimme ketteryyttä, lihasvoimaa, tasapainoa ja tiimityöskentelyä yhdessä. Lapsi saa elämyksiä monenlaisista liikuntamuodoista aikuisen avustuksella. Lapsen mukana jumppatunnilla voi olla yhtä hyvin niin äiti tai isä kuin täti tai vaikka vaari. Tunnilta saa ideoita lapsen ja aikuisen yhteisen liikunnan ilon löytymiseen myös kotioloissa. Tunneilla huomioidaan ja tuetaan lapsen kehitystä ja sosiaalista yhdessäoloa.

liikun

Liikun Liikumme yhdessä lapsen kanssa. Lasta käännellään, pyöritellään, ”lennätetään”, jumpataan. Lapsille annetaan tukea kävelyyn, juoksuun, tasapainoon, hyppelyyn, kiipeilyyn. Pallon vieritys ja heitto ovat myös 2-3v kehitysalueella. Tutkin maailmaa.

liikunAjattelen Lapsi havainnoi ympäristöään monien aistien kautta. Värit, äänet, muodot ja kehon tuntoaisti auttavat hahmottamaan omaa kehoa suhteessa ympäröivään maailmaan. Annamme monipuolisia virikkeitä. Kuka tuo on, sehän olen minä.

liikunOsallistun 2-3 vuotiaat oppivat jakamaan tavaroita, odottamaan omaa vuoroaan ja matkimaan muiden tekemisiä. Opimme kuuntelemaan ja katsomaan ohjeita ja mallisuorituksia.  Tykkään leikkiä muiden kanssa.

3-4 vuotiaat

Tunti tarjoaa lapsille loistavan mahdollisuuden kehittää vartalonhallintaa ja samalla innostua uusien taitojen oppimisesta. Tunnit suunnitellaan lasten taitojen mukaan ja kaikki pääsevät oppimaan varmasti uutta sekä kehittämään jo opittuja taitoja. Itse temppuja päästään harjoittelemaan turvallisessa ympäristössä vaikeustasoa hiljalleen nostaen. Ketteryyttä, tasapainoa, rohkeutta. Tämä tunti tuo mukanaan paitsi haasteita, myös tärkeitä onnistumisen kokemuksia! Samalla opettelemme ryhmässä toimimisen perusasioita. Tuntien painotukset vaihtelevat teemoittain. Tasapaino, ketteryys, juokseminen, hyppääminen, heittäminen ja kiinniotto muodostavat tuntien perustan yhdessä liikuntaleikkien ja temppuratojen kanssa.

liikunLiikun Tämän ikävaiheen liikunnallisia kehityskausia ovat: kävely, juoksu, hypyt ja hyppelyt. Samoin vieritykset, heitot ja potkut kehittyvät tässä ikävaiheessa nopeasti. Lyönti, kiinniotto, ketteryys ja liikkuvuus ovat myös mukana temppuilussa. Minä osaan ja kokeilen rohkeasti.

liikunAjattelen Tykkään touhuta ja leikkiä muiden kanssa. Saatan kuitenkin pahoittaa mieleni välillä. Minulla on myös vilkas mielikuvitus. Osaan ja haluan tehdä asioita itse. Vertailen itseäni muihin. Pidän siitä kun minua kehutaan. Olen kekseliäs.

liikunOsallistun Opin odottamaan vuoroani ja jakamaan välineitä. Osaan jo olla mukana sääntöjä vaativissa liikuntaleikeissä. Opin neuvottelemaan asioista muiden lasten kanssa. Täällähän on muitakin.

5-6 vuotiaat

Tunti tarjoaa lapsen kehityskaarelle sopivaa liikuntaa. Ketteryyttä, koordinaatiota, tasapainoa, välineiden käsittelyä, kuperkeikkoja, käsilläseisontaa, kierimistä, hyppimistä, juoksemista jne. Lapset oppivat toimimaan yhdessä ja suunnittelemaan myös omia temppuratoja. Tunnilla on mukana aina teeman mukainen oppimisosa, liikuntaleikki ja temppurata (jossa mukana trampoliini). Jokainen lapsi liikkuu omalla tasollaan ja tehtävien vaikeusastetta säädellään. Jokainen kokee onnistumisen elämyksiä ja itsetunto vahvistuu.

liikunLiikun Olen superiässä liikunnan suhteen, voin opetella lähes kaikkia mahdollisia taitoja. Erityisesti: ketteryys, liikkuvuus ja juoksu, hyppely ja kiipeily kuuluvat asiaan. Välineiden käsittelytaidot: heittäminen, kiinniotto, potkaiseminen ja lyöminen opitaan hienosti. Katso mitä minä osaan.

liikunAjattelen Haluan tehdä itse, mutta tarvitsen rohkaisua ja kehumista. Oivallan mitä eroa on hitaalla ja nopealla tekemisellä. Hoksaan mikä on esim. temppuradassa helppoa ja mikä vaikeaa. Tämä superraketti on oikeasti kyllä kepinpalanen.

liikunOsallistun Pidän liikuntaleikeistä, joissa on säännöt. Keksimme itse mahtavia temppuratoja yhdessä. Välillä saattaa iskeä kiukku ryhmässä, mutta yhteisleikit sujuvat pääasiassa hienosti. Yhdessä tekemällä onnistuu.

7-8 vuotiaat (1-2lk)

Tunneilla vahvistetaan lasten monipuolisia liikuntataitoja: heittäminen, kiinniotto, tasapaino, ketteryys, kiipeily, hyppääminen, kieriminen, kuperkeikat ja jopa voltit tulevat tutuksi. Lapsi oppii hallitsemaan kehoaan ja uskaltaa haastaa itseään turvallisessa ympäristössä. Liikuntaleikki ja temppurata yhdessä jaksoissa kulkevan teeman kanssa muodostavat todellisen liikuntakerhokokemuksen.

liikunLiikun Olen superiässä liikunnan suhteen, voin opetella lähes kaikkia mahdollisia taitoja. Erityisesti: koordinaatio, liikkuvuus, hyppely, loikat ja kiipeily kuuluvat asiaan. Kaikenlainen eri välineiden käsittely tuntuu helpommalta oppia. Minusta on tulossa monitaituri.

liikunAjattelen Uskallan kokeilla eri juttuja ja olen välillä uhkarohkeakin. Tarvitsen paljon kannustusta ja kiitosta. Vertaan itseäni muihin. Temppuratojen tekeminen ja suunnittelu antaa mahdollisuuden olla luova ja omatoiminen. Pidän mahdollisuudesta vapaaseen liikkumiseen. Uskallanko? Olenko riittävän hyvä? Olen! 

liikunOsallistun Tykkään kun saan omia tehtäviä. Tykkään toimia ryhmässä, osaan ja opin huomioimaan muiden tunteita. Vaadin tasapuolisia sääntöjä kaikille. Kuulun porukkaan.

9-10 vuotiaat (3-4lk)

Tunneilla vahvistetaan lapsen monipuolisia perusliikuntataitoja. Hyppääminen, loikkiminen, kehonhallinta eri tasoissa ja asennoissa korostuu. Opettelemme myös välinehallintaa ja tuemme jo opittuja taitoja ja vahvistamme uusia. Lapset saavat mahdollisuuden osallistua itse tuntien sisällön luomiseen ja temppuratojen rakenteluun. Tunti koostuu kolmesta toisiaan tukevasta kokonaisuudesta: liikuntaleikki, opeteltava taito ja monipuolinen temppurata. Ryhmässä toimimisen taitoja vahvistetaan.

liikunLiikun Hypyt, loikat, tasapaino ovat liikunnallista kehitysaikaa. Välineiden käsittelytaidot yhdessä nopeuden, koordinaation ja ketteryyden kanssa antavat hyvän ponnahduslaudan lajitaitojen opettelulle. Temppurata eri variaatioilla on keskeistä. Monipuolisuus on kingi, siitä emme tingi.

liikunAjattelen Mitä muut ajattelevat minusta, olenko riittävän hyvä? Tykkään ratkaista eri tehtäviä ja laatia omia vaihtoehtoisia malleja. Mitä jos tuon patjan siirtäisikin tuohon – millainen vaikutus sillä olisi? Olen luottamuksen arvoinen.

liikunOsallistun Otan muut huomioon ryhmässä, teemme asioita yhdessä suunnitellen. Osaan olla myös eri mieltä asioista. Olen oppinut, että meitä on erilaisia ja kuitenkin olemme samanlaisia. Äänestetään mitä tehdään.