Tunti on hauska ja mukaansatempaava liikuntatuokio, joka yhdistää perusvoimistelua, tanssia, välineiden käsittelyä ja mielikuvaliikuntaa. Tunti sopii sekä tytöille että pojille. Yhdessä kokeneen ohjaajan kanssa opetellaan ryhmässä toimimisen taitoja sekä tuetaan lapsen perusliikkeiden monipuolista omaksumista. Tunti koostuu laululeikeistä, kehonhallintaharjoituksista ja temppuiluista, mielikuvitusrikkaista tanssipätkistä, välinekokeiluista ja rauhoittumisleikeistä.

liikun

LIIKUN
Tykkään vauhdikkaista liikuntaleikeistä, joissa on selkeät säännöt. Liikkumiseni on sulavaa ja hallitsen jo monia perusliikkeitä sujuvasti yhdistellen. Nautin tanssimisesta ja luovasta ilmaisusta ja minulla on paljon omia ideoita liikuntatuokion sisällöksi.

liikun

AJATTELEN
Leikki ja liikunta kehittävät ajatustyöskentelyäni: muistia, omatoimisuutta sekä syyseuraussuhteiden oivaltamista. Samalla ne auttavat minua tutustumaan itseeni ja kykyihini. Kun minua kannustetaan ja kehutaan pystyn melkein mihin vaan!

liikun

OSALLISTUN
Osaan jo aika hyvin joustaa, neuvotella ja kertoa, jos jokin asia ihastuttaa tai kiukustuttaa, siksi pärjään hyvin isommassakin ryhmässä tutun aikuisen ja kavereiden seurassa. Erilaiset roolileikit kiinnostavat kovasti. Minulla on idoleita ja esikuvia, joita ihailen ja joista otan mielelläni mallia.

Showing all 5 results