138.00 

Paikkoja vielä vapaana!

Osasto:

Ryhmäkuvaus

Tällä tunnilla vanhempi ja lapsi pääsevät liikkumaan yhdessä hauskoissa merkeissä. Tunti kehittää molempia. Opimme ketteryyttä, lihasvoimaa, tasapainoa ja tiimityöskentelyä yhdessä. Lapsi saa elämyksiä monenlaisista liikuntamuodoista aikuisen avustuksella. Lapsen mukana tunnilla voi olla yhtä hyvin niin äiti tai isä kuin täti tai vaikka vaari. Tunnilta saa ideoita lapsen ja aikuisen yhteisen liikunnan ilon löytymiseen myös kotioloissa. Tunneilla huomioidaan ja tuetaan lapsen kehitystä ja sosiaalista yhdessäoloa.

 

liikunLiikun
Liikumme yhdessä lapsen kanssa. Lasta käännellään, pyöritellään, ”lennätetään”, jumpataan. Lapsille annenetaan tukea kävelyyn, juoksuun, tasapainoon, hyppelyyn, kiipeilyyn. Pallon vieritys ja heitto ovat myös 2-3v hkehitysalueella. Tutkin maailmaa

liikunAjattelen
Lapsi havainnoin ympäristöään monien aistiien kautta. Värit, äänet, muodot ja kehon tuntoaisti auttavat hahmottamaan omaa kehoaan suhteessa ympäröivään maailmaan. Annamme monipuolisia virikkeitä. Kuka tuo on, sehän olen minä.

liikunOsallistun
2-3 vuotiaat oppivat jakamaan tavaroita. Odottamaan omaa vuoroaan ja matkimaan muiden tekemisiä. Opimme kuuntelemaan ja katsomaan ohjeita ja mallisuorituksia.  Tykkään leikkiä muiden kanssa.