158.00 

Paikkoja vielä vapaana!

Osasto:

Ryhmäkuvaus

Tunti tarjoaa lapsen kehityskaarelle sopivaa liikuntaa. Ketteryyttä, koordinaatiota, tasapainoa, välineiden käsittelyä, kuperkeikkoja, käsilläseisontaa, kierimistä, hyppimistä, juoksemista jne.
Lapset oppivat toimimaan yhdessä ja suunnittelemaan myös omia temppuratoja. Tunnilla on mukana aina teeman mukainen oppimisosa, liikuntaleikki ja temppurata (jossa mukana trampoliini). Jokainen lapsi liikkuu omalla tasollaan ja tehtävien vaikeusastetta säädellään. Jokainen kokee onnistumisen elämyksiä ja itsetunto vahvistuu.

liikunLiikun
Olen superiässä liikunnan suhteen, voin opetella lähes kaikkia mahdollisia taitoja. Erityisesti: ketteryys, liikkuvuus ja juoksu, hyppely ja kiipeily kuuluvat asiaan. Välineiden käsittelytaidot: heittäminen, kiinniotto, potkaiseminen ja lyöminen opitaan hienosti. Katso mitä minä osaan.

liikunAjattelen
Haluan tehdä itse, mutta tarvitsen rohkaisua ja kehumista. Oivallan mitä eroa on hitaalla ja nopealla tekemisellä. Hoksaan mikä on esim. temppuradassa helppoa ja mikä vaikeaa. Tämä superraketti on oikeasti kyllä kepinpalanen.

liikunOsallistun
Pidän liikuntaleikeistä, joissa on säännöt. Keksimme itse mahtavia temppuratoja yhdessä. Välillä saattaa iskeä kiukku ryhmässä, mutta yhteisleikit sujuvat pääasiassa hienosti. Yhdessä tekemällä onnistuu.