158.00 

Ryhmä on tytöille!

 

Paikkoja vielä vapaana!

Osasto:

Ryhmäkuvaus

 Tunneilla vahvistetaan lapsen monipuolisia perusliikuntataitoja. Hyppääminen, loikkiminen, kehonhallinta eri tasoissa ja asennoissa korostuu. Opettelemme myös välinehallintaa ja tuemme jo opittuja taitoja ja vahvistamme uusia. Lapset saavat mahdollisuuden osallistua itse tuntien sisällön luomiseen ja temppuratojen rakenteluun. Tunti koostuu kolmesta toisiaan tukevasta kokonaisuudesta: liikuntaleikki, opeteltava taito ja monipuolinen temppurata. Ryhmässä toimimisen taitoja vahvistetaan.

liikunLiikun
Hypyt, loikat, tasapaino ovat liikunnallista kehitysaikaa. Välineiden käsittelytaidot yhdessä nopeuden, koordinaation ja ketteryyden kanssa antavat hyvän ponnahduslaudan lajitaitojen opettelulle. Temppurata eri variaatioilla on keskeistä. Monipuolisuus on kingi, siitä emme tingi.

liikunAjattelen
Mitä muut ajattelevat minusta, olenko riittävän hyvä? Tykkään ratkaista eri tehtäviä ja laatia omia vaihtoehtoisia malleja. Mitä jos tuon patjan siirtäisikin tuohon – millainen vaikutus sillä olisi? Olen luottamuksen arvoinen.

liikunOsallistun
Otan muut huomioon ryhmässä, teemme asioita yhdessä suunnitellen. Osaan olla myös eri mieltä asioista. Olen oppinut, että meitä on erilaisia ja kuitenkin olemme samanlaisia. Äänestetään mitä tehdään.