Olemme valitettavasti joutuneet ajamaan toiminnan alas koronan vuoksi. Mietimme mahdollista jatkamista. Kiitoksia kaikille mahtaville asiakkaille.

Pompun avoimen varhaiskasvatuksen kerhot ovat perheille maksuttomia. Lapsesi oppii ja viihtyy kerhossa, jossa on ohjaajina varhaiskasvatuksen ja lasten liikunnan kokeneet ammattilaiset. Loistavat tilamme on suunniteltu ja varustettu lasten liikuntaa ajatellen.

Kunkin kerhon muodostuminen riippuu lapsimäärästä.

Kerhoissa on kaksi aikuista ammattilaista ohjaajaa, lastentarhanopettaja ja lasten liikuntaan erikoistunut liikunnanohjaaja.

            

         

Kerhopaikkaa haetaan kaupungin palvelun kautta:

Haku on jatkuva eli kerhopaikkaa voi hakea milloin vain! Perheiden tilanteet muuttuvat, joten kannattaa kysyä myös varapaikkoja mikäli kerho on täynnä. Ilmoittakaa kerhopaikkaa haettaessa mihin kerhoon haluaisitte lapsenne.

Lisätietoja avoimen varhaiskasvatuksen kerhotoiminnasta Oulussa:   http://www.ouka.fi/oulu/paivahoito-ja-esiopetus/avoin-varhaiskasvatus

Linkin takaa pääsee tekemään  hoitopaikkahakemuksen

Liitteessä Pompun kerhotoiminnan perusperiaatteet

Pompunkerhotoiminta

       

Entä jos lapsella on jo kerhopaikka muualla?

Voitte vaihtaa halutessanne Pompun kerhoon tekemällä kerhopaikan muutoshaun samassa paikassa missä kerhopaikkaa haetaan.

Lisää kuvia kerhotoiminnasta löydät facebook-sivultamme sekä instagramista. Löytyvät nimellä Liikuntapomppu

Lämpimästi tervetuloa Pompun varhaiskasvatuksen kerhoihin! 

Lisätietoja:  Juha Laukka 040 1581581

juha.laukka@liikuntapomppu.fi